sitting, waiting and wishing

Wednesday, April 25, 2012

tempat paling susah nak sampai dlm dunia.

Rasenye dok teringin nak gi cameron ade lah dah 3 thn kot.

Everytime ade org keliling pegi rase geram gile.

Just x konfiden nak pegi, tu je. Tpt lain berani gamble tp cameron..buatnye betul2 dtg gayat or terkandas tgh jalan, x ke naya kalau x berteman.

Ade gak 2-3kali hampir wat keja gile nak redah je..tp bab gayat ni bukan main2 nye level so end up, x jd pon.


Last month mcm tetiba menjadi plak plan nak gi cameron with a few friends. Nak dptkan fiz date tu bknnye senang so once confirmed aku terus book apartment.. just nice for 4.


Hmm..but to cut the story short, the day before the trip i had to tell my friends that i wont be going.

D/line yg sepatutnye dah due tetiba dragged x sudah, end up that wiken mmg kena keja gile2.

Dahla dah tensen gile ngan keja hari2, tambah plak getaway yg sgt dok look fwd tuh pon kena cancel..

So my friends went w/out me, sbb last minite sgt x smpt nak cancel dah.kali cancel kena charge gak c.c.

The thing is skrg ni plan la camne pon, keja nye schedule ikut suka hati dia jek. Assuming yg kita mmg xde life,leh keja 7days a week.


Sabtu tu down gile knowing that my friends were already on their way up..

Hmmm.

Apatah lg nengok gamba diorg kat sana.


A couple of times i even considered 'paying' ppl off to be my 'driving buddy' to go up there.

But i realized how lonely that wud sound,  paying for companionship and time? Thats too much even for me.


So simpan lg lah teringin ni sampai ntah bile.

Sungguh jauh rasenye nak sampai walau hakikak xde la jauh mane.

Kalau tpt landai alang ke kuala berang pon penah drive all the way sendiri.


P/s: last pegi cameron umur 11thn. School trip darjah 5.


Published with Blogger-droid v2.0.4

8:04 PM

1 friends sharing their thots

1 Comments:

aku tk pnh gi pon cameron...
tp aritu aku pon kensel gak, pehtu bawak diri ker JB. haha

By Anonymous dd, at May 7, 2012 at 9:51 PM  

Post a Comment