sitting, waiting and wishing

Tuesday, November 1, 2011

meal for one..

hari ni dlm sejarah..mcm smlm, balik kol 10 gak, org lain sumer balik awal ari ni. bleh je gak balik awal, since d/line yg konon2 urgent sampai aku kena fire jumaat lps tu dah di postpone ke lps raya. tp ade je lg yg kena buat lg, still nak push buat secepat dan sebaek mungkin. as much as i wanted to come home early and catch up on house chores sumer. so stay jugak, asalnye plan sampai 8pm tp tuptup sampai kol 10gak. owh ape yg hari ni dlm sejarah? sejarahnya, instead of pening2 balik tensen tatau nak makan ape, tensen pusing2 round bk sentosa trying to decide, hr ni terus singgah kedai makan feveret, order nasik, sup ayam, telur dadar, teh tarik. 2 kali budak tu tanye nasik berapa? hampeh. malas nak tapau, kang kena basuk pinggan lak..xde masa dah nak masuk dapo. so here i am..tgh tunggu order sampai. bosan giler seyes, tp nak buat caner. sooner or later mmg kena biasekan tebalkan muka makan sesorg kat kedai...its abt time.

10:29 PM

3 friends sharing their thots

3 Comments:

Lebih baik la ko mkn dari ko tido perut kosong..sian kt perut..
hehe..
kdg2 ko mnakutkn aku! ni kalo aku ada kt umah mau kna bebel jap sambil kna paksa mkn nasi panas nih!;)
Pls take care.

By Anonymous dotida, at November 2, 2011 at 6:02 AM  

haha. Tp jadiknye tido pkl 3am plak. Balik jadik mcm2 nak buat, basuh baju le iron baju la layan internet la lipat baju la..dah lps kol 2 tu badan penat tp mata da xleh lelap..

By Blogger fhana, at November 2, 2011 at 9:07 AM  

aku pon makan sorang lately. malas dh nk pikir nk ajak sapa. bukan kenyang pon. sendiri gak yg sengsara. org nk pandang serong ker hape ker lantak depa. bukan mintak derang byr pon. haha

By Anonymous didie, at November 2, 2011 at 9:28 PM  

Post a Comment