sitting, waiting and wishing

Wednesday, October 19, 2011

beginning of an end.

..kesimpulan yg akhirnya terpaksa diambil bukan mudah, and the only way to at least make it easy to survive the beginning few days is to draw away. Allah je la yg tau mcm mana rasanya dlm hati, bleh terasa magnet hati tu meronta-ronta, but this seems to be the only way i know of how to stay away from continuing feeling it. cabarannya mmg dalam diri sendiri, bukan pada dia, bukan pada org lain dan bukan pada keadaan. masa memujuk hati mungkin akan berlalu perlahan, tp ape lg yg boleh aku buat lg kan? i've done what i cud, even what i thought i never cud,as much as i tried not, everything i do wud give him that perception, and i never got the chance to know and be known. finally selebihnya Allah yg Maha Mengetahui. even tho ade sedikit ralat, sbb again i lost to the pressure and it seems i can never let my feelings be truly known now. cuma cuba belajar  menyayangi diri sendiri drpd membiarkan perasaan yg tak tentu akhirnya terus menyiksa. tak sabar menjadi hati yg lebih kuat dan redha. 

5:41 PM

1 friends sharing their thots

1 Comments:

nanka, sono kimochi wakaru kamo... uchi mo jibun no koto ga daiji ni shitai to saikin omottete, hito wo suki ni naru no ga mazu, sakeru. tatote totsuzen suki ni nattara toka, sugu akirameru. douse, kokuhaku suru yuuki mo nai shi, jishin mo nai. konna jibunn suki ni natte kureru hoshou mo doko ni mo nai. ima made sonna no nai kara. mou iinda... to omotte... T____T

By Anonymous didie, at October 22, 2011 at 8:13 AM  

Post a Comment