sitting, waiting and wishing

Monday, April 7, 2014

Gian diving!

Gian owh gian nak diving..tp bulan 4~early april mcm..
1) busy
2) masih penat dgn feb & march nye travelling - physically & financially.
3) mcm x sempat nak kumpul gang.
4) mcm peak season org opis bercuti so ausah nak cr standby.
5) belum beli gopro!

Ade peluang nak gi diving tioman, yg menarik siap ade free basic underwater photography.
tapi hmmm...refer di atas.

Plus....early may will be critical making sure my masters application goes smoothly.
proses hanta docs, hanta application fees plus the interview. Interview tu pulak xtau bila, kena ever ready je sensei panggil.

Tapi den gian.
Before bulan 6 kena adjust satu lg diving trip ni memandangkan x lama pastu dah nak posa.
Posa mmg x la nak gi diving.

Soooooo...
Set target utk gi diving kat tpt sifu diving ku kat perhentian in may, AFTER sensei mai sini bg confirmation.
set target as a motivation tp self to make it all work!
yoshhhh!

10:18 AM

0 friends sharing their thots

0 Comments:

Post a Comment