sitting, waiting and wishing

Wednesday, August 14, 2013

Kereta dan rumah.

Mode stress..
berkira kira nak beli keta baru, mode gatal la sebenarnye
Tapi, nak beli rumah kang berkurang pulak keupayaan membayar bulan2 kalu ade loan keta baru, komfemla keta bukan rm545 mcm skrg  :(
Dah tu tinggal lg 2 tahun je nak bayo.

Dahla mmg sedia ade stress nak beli umah x lepas2..tgk harga rumah terus give up nak tgk.
sumer 350k ke atas area2 sini.
kalau bleh kuar epf terus utk bayo d.p xpe la jugak tp last2 kena sign surat dulu br leh kuar epf gok, which means kena cekau gakla d.p. mane nak cekau wei.

Bukannye nak rumah beso2 pon, not even dreaming nak cr landed. Apartment pon ok.

Dilema org bujang..nak beli rumah 250k sesuai nak duduk sorg dan sesuai dgn kemampuan satu slip mmg xdok lah.
Demm you developers skrg sumer sibuk buat rumah canggih2 besar2.

3:19 PM

0 friends sharing their thots

0 Comments:

Post a Comment