sitting, waiting and wishing

Saturday, June 15, 2013

Zzz..

Err..

Peristiwa kelakar malam ni.

Mlm ni first time sejak keja malam ni keluar beli food..gara2 bekal tertinggal.
ikutkan malas...tp br pkl 11 malam perut dah bunyi2.
logik pon, last makan pkl 2 siang td.

Yg bosannyr..nak makan pon kena tapau je. Bukannye bleh kuar bergang.
Dan xde plak org kat luar tu yg x keja malam ni nak ajak lepak jap.
So pusing2..gi la satu kedai.
Time lapa camni mmg cari nasik jugak.

Duduk2 je yg dtg amek order seorg 'adik' yg aku agak budak skolah rendah lg. Terlebih peramah plak budak. Dah amek order siap duduk dpn aku tanye mcm2.
huh..pelik den.
Last2 aku tanye..skolah darjah bape?
Errr..darjah 3, katanya.
oo..lama lagi la nak skolah aku cakap.

Pastu terus budak tu bangun..ok la kak.

Haha.
Aku ade salah ckp ke?

11:40 PM

0 friends sharing their thots

0 Comments:

Post a Comment