sitting, waiting and wishing

Saturday, June 15, 2013

Night shift.

Alhamdulillah..dah lepas initial round training, and dah dilepaskan utk keja sendiri, mane yg jarang2 buat n x familiar tu of cos sambil tanya2 shift members.
officially masuk shift last week starting with day shift then this week start night shift..
ok..mencabar jugak shift malam. Masa kritikal is around 3am..so first 2 days mmg aku amek waktu break 3.30-5am mcm tu..pastu naik, sambung keja tup tap dah subuh. Tp lps tu the last hour terasa amat panjang.
after keja, terus balik singgah tapau breakfast..
Selalunye mmg lapa gile sbb mlmnyr cuma mkn ringan2 roti etc.
sampai umah mkn mandi etc then by 10 selalu dah baring2 tido.
bolehla gak tido tp x senyenyak mlm.
mcm siang smlm (jumaat) tido 3 jam je sbb tghari ilyas n umminye balik half day.
Sah..kalau ade org mmg xley nak tido.

So malam ni amek break awal sket around 1.30am~ sbb ade task pkl 4am nak belajar.

So far so good..cuma nampaknye ade gak habit certain org yg suka dtg lambat. So mcm aku yg dah biase on time ni..errrr tatau la tu advantage ke disadvantage ye?

Ok sempatla lg ni nak layan mata jap
zzz.

1:48 AM

0 friends sharing their thots

0 Comments:

Post a Comment