sitting, waiting and wishing

Tuesday, January 22, 2013

Weekend.

Aiseh..this wiken patut pi penang jjcm...hr ni br member tu kansel, br pasan parents dia xde kena jaga adik2. Hmm ni pasalla malas nak plan dgn org..kalau nak plan tu check la awal2...tu pasalla jarang nak wat planning ngan org lain kecuali org2 yg biasa tu...
so wiken ni tetiba free dan xde pape..dah looking fwd dah nak jjcm penang.
ade yg book hotel mane2 in kl je ni kang!
or gi je penang sorg nek bas? Malas nak drive sesorg.

Its that time of the year again that i wish i dont hv to plan for anything but just wake up to a great day..guess i still hv a few days for that to happen!

3:52 PM

0 friends sharing their thots

0 Comments:

Post a Comment