sitting, waiting and wishing

Wednesday, December 12, 2012

Tak serik.

Konon nak amek attitude cudnt care less, xde perasaan je..hari2 masuk keja kol 8 balik kol 6, cukup.jangan kurang, tp xyah lebih2.

Rase muka pucat tak keluar darah kalu ditoreh, bila boss baru duduk sebelah explain one by one ape items yg kena buat, schedule, target etc..terlalu byk input sampai naik pening kepala, tp compared dgn previous actually bukan la susah sgt, cuma different sket..

Sedar2 macam excited nak belajar n terer benda2 ni...x susah sgt pon, cuma serabut (=banyak) dan details. Boss pon ok jenis yg guide properly ( cuma a bit last minute).
tetiba rase mcm biase je, semangat utk faham dan siapkan.

Huh..mane pegi xde perasaan punye attitude tu?
..kang kalau hook mcm dulu kang jd workaholic lg pastu susah nak move on.
Pastu kang kalau berulang lg ape yg jd this year, aku gak yg tensen.

Bukan senang nak berubah daripada penuh perasaan kepada x berperasaan.
Dasar tak serik.

6:01 PM

0 friends sharing their thots

0 Comments:

Post a Comment