sitting, waiting and wishing

Friday, December 21, 2012

Rare.

Semalam lupe bawak kunci rumah...sudahnya terkandas xleh masuk umah, tpaksa tunggu hsemate balik..lepas 2-3 round pusing keliling tanpa tujuan, nak beli burger kat tpt biase, tutup pulak. Last2 stop lepak kat satu kedai..just minum je, xde selera mu makan.

Sekali dtg sorg mamat ni dok meja sebelah je..order teh tarik dan mee goreng.
ok, cool gak mamat ni. Dgn style baru balik keja nye, long sleeves shirt..i just thot, cool guy. Ok dah dua kali ni kata dia cool. Haha. Yabai.

X lama after air yg dia order sampai dgr bunyi azan isya'.
Silence kejap.

Then guess what, this guy panggil budak yg anta air td, and bukak mulut.
"Dik, ada surau x?" Dgn suara deep nye.
"Ada bang, kat atas..
Then the guy pon bangun naik atas. Turun 10mins or so later, dgn lengan bersingsing, dan muka baru lepas solat - yep, somehow mcm ade that 'look' kan lps angkat wudhu or solat.
There is also something abt the looks of 'singsing lengan shirt' on guys that i like. Haha*shame on me*
Just nice lps tu mee goreng dia pon mai, dan dia pon start makan sorg2...
Tunggula jugaklah kut ade teman dia dtg ke pastu..xde pulak.

Jaw dropped kejap.

Tak tunggu lama2 dah, aku abeskan minum cpt2 dan chow.
Lama2 situ rase bleh blushing sorg2 kat situ. Serba x kena. Kalau aku lelaki, dan itu perempuan, mmg aku dah tegur mintak nama dan nombor dah. Haha. Kidding.

Ada rupanya lelaki mcm ni. Hati ini terus tertanya-tanya.

7:44 AM

0 friends sharing their thots

0 Comments:

Post a Comment