sitting, waiting and wishing

Thursday, December 20, 2012

Prospek.

Hati tgh rapuh ni, byk plak prospek datang.
isnin baru ni ade senior email tanye nak try keja tpt dia tak..aku cuma fdback mintak details j.d, x decide lg pon nak apply ke x.
serik je ngan kompeni2 ni memula janji mcm2 kang sudahnye nak bagi gaji naik sikit je dr current.
pastu hari ni dpt call dr career medi nak syokai keja lagi. Career medi ni yg dulu arrangekan interview ngan honda.
Dua2 pon kat shah alam..

Tp yg hr ni cam kelakar sket...keja p.a utk G.M nihonjin, nak yg tau ckp jepun dan background engineering utk ala2 development nye dept.

Bleh ke ai jadi p.a? Cam kelakar. Tp tempting jugak xyah nak pening kepala pk keja teknikal2 ni.
Agak2 kalu p.a bleh ikut pakcik balik jepun x? :p
Agaga~

5:13 PM

0 friends sharing their thots

0 Comments:

Post a Comment