sitting, waiting and wishing

Saturday, November 10, 2012

Keja.

Dlm tensen2 dan sedih pasal issue appraisal dlm seminggu dua ni...jumaat pagi dpt call. Tp tgh meeting so x angkat.
No tu pernah save as "job it japan".
huh..ni mesti one of the jobs penah apply dulu2.
Perfect timing betul!

Mmg nak cr keja lain pon.
give up dah nak stay.
Hari tu ingat bleh start over.
tp kalau camni gaya x payah lah. Sampai bila pon mcm tu jugak.
Eventho dah berazam tanak m.c from now on, mane nak tau ape nak jd. Buat sakit jiwa jek kalau everytime nak mcm ni.

Lgpon skrg dah jd mcm junior balik..junior dlm grp, papehal peluang ape pon x dpt. Nak gi mane2 pon tunggula balik tah berape tahun.
Alang2 nak jadik rookie, tak kisahla kat tempat baru pon ok..tunggu bonus eelah pape hal pon.
even tho sah2 bonus sikit je la. 'X perform' la katekan.

Masalahnye, nak cr tpt baru yg at least gaji & benefits sama cam skrg tu agak mencabar gakla.

Pasal keja ke jobscope ke tak kisah sgt dah, yg penting ada keja.

11:52 PM

0 friends sharing their thots

0 Comments:

Post a Comment