sitting, waiting and wishing

Saturday, November 10, 2012

Invitation for one.

Pernah tak pergi kenduri tp tak masuk pon kenduri, instead u turn balik, fearing to end up eating alone at the table?

Doing just that.
Sebak seyes, the kenduri was right around the corner. Kalau awal lg maybe will just masuk sbb most probably akan ade org dikenali. Tp since dah lebih peak hr ni, rase segan. Kompem meja dah kosong2. Lainla kenduri kat kampung pkl 4 pon meriah lg.
Kedai kopi stabak bleyla dok sorg2.

Mmg memula cam mls sbb xde janji yg komfem ngan sesape..tp jemputan tu wajib dipenuhi so made the effort anyway, esp.sbb dua2 pengantin tu kenal. tp kalah dgn perasaan sendiri.
Bodoh giler.bazir je minyak, tol, masa dan tenaga. Bodo still nak harapkan org lagi..x ckp independant emotionally.
biler la nak betul2 bebas dari emosi diri sendiri.

Now nak cr stabak lepak sambil layan salted caramel frapp and choc chip muffin.

3:15 PM

0 friends sharing their thots

0 Comments:

Post a Comment