sitting, waiting and wishing

Thursday, November 1, 2012

Another one down!

Alamak..
Ade sorg mamat ni, xde la gang sgt, jarang pon jumpe n lepak. Asalnye friend of a friend. Tp bila lepak skali mmg suka style dia. Sungguh selamba, kelakar, sweet tapi maintain humble.
Seyes jenis simple, kampung2 sket, innocent dan baik je. Bonusnye, agak kiut cam farid kamil. Akaka.

Kawan yg asalnye menyebabkan kitorg kenal tu pon, dulu penah la try kenen2, tp sbb mamat ni jenis 'pemalu' sgt, mmg tatau camne nak go  :)
tp bile lepak skali skala tu..rasela mcm mamat ni ok, tp gua mmg la x reti. Apsalla lu pemalu sgt?

Then today, kabarnye. Nak kawen daaaaah la plak.
For a moment, i thought  "tsk...another one good prospect down.."
Takdela sedih, sbb bukannye suka ke ape, baru nak 'minat'. X sempat kenal sgt lg pon, or rather, xde peluang nak kenal, so x sempat nak suka lagi pon.
but bile dgr tu untuk beberapa saat rase mcm nak tepuk dahi.

Nak buat caner..
tulah, lambat lagi!

*Kalau suka, buat sthg, x dapat, sedih nangis2.
kalau suka, x buat pape, tepuk dahi sket, pastu x rase papepon ekceli.

Maknenye, betulla xyah wat pape lg ok kot~

7:49 PM

0 friends sharing their thots

0 Comments:

Post a Comment