sitting, waiting and wishing

Thursday, October 18, 2012

Kontrol ayu?

Buat lawak time org lapar mmg bleh buat rase mcm nak nangis.

Ape sebab aku pempuan kena jadik sopan santun angguk geleng je sengih2 senyum2?

Pantang betul org nak komen pasal karakter sedangkan ko tak kenal sgt pon.
Just ckp celcom line macam hampeh je pon..bukannye aku bengang2 kutuk org mcm hobi ramai org lain tuh.

Takde keja lah nak hipokrit kontrol ayu.
Ke nak aku jadi bisu?

9:41 AM

0 friends sharing their thots

0 Comments:

Post a Comment