sitting, waiting and wishing

Monday, October 29, 2012

Air asia promo.

Airasia tgh promo!
tp jauh2 tu still mahal la gak.
so nak book siem reap pon mcm xdelah berbaloi sgt nak rush2 without proper planning. lagila bulan 11 dah nak kuar duet gi overnight trip kat tanah aina, raub ( cant wait!), pastu x lama lg insurans keta plak..agaga.

Nways..usya gak a few locations yg sebenarnye teringin gak nak pegi and rasenye agak berbaloi jugak - tawau utk pegi semporna-mabul island. Dan k.tganu utk gi perhentian!
Dua2 best utk snorkeling!try2 masuk tarikh time cuti awal may nanti,tganu cuma rm55 je return! While tawau around rm133. Murah sgt!
;
Gi tawau-semporna-mabul mcm byk photography opportunities gak, tp xde beach sgt kot belah situ.
while perhentian snorkeling pon not bad plus nice beaches. And cheaper lah sbb ade house reef gak, x perlu amek boat everytime nak snorkel. Syok tu kalu bleh snorkel off the beach je - mcm kat k.k dulu.

But in the end.....x click2 pon button book  :(
Sbb x jumpe gang. Tag a few friends..kutla ade yg minat nak gamble je book sama. Sbb ticks murah je pon and ade masa lg nak ke May. Smpt plan utk package n chalet sume. And worst case x jd pon, tiket murah la sgt.
tp xdela plak..yer la sumer family2, anak2 kecik x baper seswai pon..bkn leh gi snorkel sgt.
yg bujang2 pon pempuan tinggal bp kerat..pastu xde yg nak gamble skali. Yg bujang2 lelaki, errrr tak seswai plak nak diajak. Lainla kalau ramai2 sumer ade.

Gatalnye nak book jekkkk sorg2 pon. Ayohh...
Takut tu tak laa..tp cam sedikit sabishii.

10:47 AM

0 friends sharing their thots

0 Comments:

Post a Comment