sitting, waiting and wishing

Saturday, September 15, 2012

Farewell trip?

3 weeks after the raya break, still x dpt official letter. One one hand, exciter nak dpt. Tp on another, berdebar giler. Everytime masuk email dlm account yg aku guna special for only a few purposes, nervous giler.
tatau sama ade dah ready nak tender ke..plus, also been thinking it wud be nice if can postpone report for duty untill january.
Leh dpt bonus  :)
Thats y malas follow up, since last time mmg diorg ckp its confirmed.
but being asked again and again by ppl around, i needed an answer as to why its taking too long too..so i checked with them a few days ago. Was told some relevant head of dept.is not available to sign now so maybe next week.
Perfectly fine with me.
delay lg 2 bulan pon bagus! Ade can tunggu bonus..buy then lambat2 kang sana nye bonus first half plak x dpt nanti. Aiya.

Sejak pas raya hr tu mcm ade terfikir-fikir nak ajak kawan2 baik opis gi trip mane2 lps2 dah setel raya ni.
dah lama x beraktiviti ke berjalan mane2. Dah jauh nanti jgn haraplaa dah..
Sgt teringin nak ajak diorg gi tpt yg aku sgt teringin tp x berani nak pegi tu lah. Apsal la payah sgt nak pegi kan..padahal ni dah elok2 dok otw ke arah utara. Asyikla telan air liur bila dgr org sekeliling pegi.
Nanti dah pindah ke selatan  makin jauhler.
Tp ermm..bukan masalah pon jauh dkt nye.

but now dah abes raya dunno la plan menjadi ke tak..
Seems like a far catch.

12:43 AM

0 friends sharing their thots

0 Comments:

Post a Comment