sitting, waiting and wishing

Wednesday, June 6, 2012

weekend getaway..

Sgt rasa nak gi mane2 at least satu mlm,tukar angin. Tpt ade pool ke laut ke..leh gi snorkel lg best, sian swimsuit dah lama tak basah  :)

Tp nak gi tioman ke mane tatau bila..ngan sape ke ape pon mahu bertahun nak jadik..nak gi sorg takut kena kidnap.wahaa..


Cameron lg lah..owhh..walaupon itu xde pool atau air laut biru, tp mcm best juge lauan udara nyaman dam mkn stroberi fresh. bestnye wehhh kalu dpt gi cameron..


..tetiba hari ni pagi2 on impulse gi gugel2 chalet kat mersing. Terus call n book..so wiken ni akan ke mersing sambil anta adek blk skolah..


Tetiba br terfikir, duit chalet tu bleh wat beli bumper patutnye huhu.


Yey to actions on impulse.


Published with Blogger-droid v2.0.4

2:38 PM

0 friends sharing their thots

0 Comments:

Post a Comment