sitting, waiting and wishing

Tuesday, January 24, 2012

research research...

aku mmg ade pe'el biler aku nye otak dok preoccupied by some thoughts, satu hari kejanye asal ade masa jek dok layan google. kagus gak owh dgn google ni, benda2 pelik pon leh jumpe kat google.
haha..
dulu time berperang ngan cikti kat umah, kat google la jumpe petua2 pelik, kelakar dan x lupa yg menyakitkan hati ~
time ade masalah kesihatan pon, kat google la nak dpt explanation and tips.

sehari dua ni dok giler google pasal cameron. bukan pasal tpt2 mau gi kat cameron, itu mmg bertahun lepas dah research..tp lebey pada check out pasal jalan nak naik atas tu.
almaklum lerr org gayat, aku leh laytan lg kalu kena drive 10 jam pon asalkan jalan landai.tp bile jalan berbukit ni ade sket ngeri la..jalan ke genting sempah ikut jalan dlm batang kali tu pon aku dah nak mabuk, jalan karak pi kuantan pon rase cam melayang, ni lagi lkah kalau naik tanah tinggi..
tp org dok ckp jalan simpang pulai ni ok - ok incomparison to jalan tapah la katanye. tp still xleh imagine.
luas ke sempit tu belakang citer, tp yg bikin gayat adalah 'kecuraman' bukan 'kesempitan' la ekceli..

smlm google image, aaaaa dok kuar byk gambo eksiden. hmpphhh..lg lah tambah gayat :(

but seyes..dah 2-3 tahun teringin nak gi cameron, tunggu org asek x jadik je, ni rase dah membuak-buak, rase cam nak wat keja gamble jek drive naik bila2 randomly dlm masa seminggu dua sebelum bulan 2 nih.
for the time being i'm keeping my jan 29th free and open, tunggu mood hari tu nak buat ape...
manela tau kalau terkumpul courage leh la try kot. larikan diri, wat keja tak berapa giler.


11:14 AM

0 friends sharing their thots

0 Comments:

Post a Comment