sitting, waiting and wishing

Saturday, December 10, 2011

small things that make me smile~

wiken ni gi pd with family. walaupon satu malam jek, suka rasenye dpt arrange camni. bukan senang nak wat.
dulu selalu terasa nak wat, tp xleh nak angkut sumer satu keta.
skang since dah ade dua keta, lehla buat. tu pon kira bajet nye lah, dok kondo 3 bilik. nak duduk lagend ke avilion ke x mampu la haha~

jumaat balik lmbt gak, dgn x packing nye. sampai umah 9 packing2, terus gerak gi amek adik kat um then ke bangi, tido sana dulu. sabtu br gerak ke pd. amek mak, abah n adik kat seremban.
before keta gerak terperasan satu surat kat post box, tgk2 rupa2nye surat tour agency utk umrah trip. pasal kursus, bayaran, visa..and yg penting skali tarikh.dah ade tarikh, now kena carik satu hari yg bleh gi class, setel payment. n hopefully xde problem ngan visa.
amiinnnn..

ni yg buat aku senyum semalam.

11:34 AM

3 friends sharing their thots

3 Comments:

alhamdulillah ;)) seronok dgr...nanti sampai sana jgn lupa doakan org ye.harap2 dpt pegi jugak bln 10 nanti insyaAllah.

By Anonymous rosa, at December 14, 2011 at 11:27 AM  

insyaAllah :p
haji ek? InsyaAllah mudah2an. Tp wat preparation betul2 tau. Leceh kat sana katanye kalu under negara2 yg takde 'tabung haji' ni. Logistik tu esp. Kena set betul2.

Ni insyaAllah kalau ikut tarikh dia bg, flight 13/2 gitu.
X sabar dah :p

By Blogger fhana, at December 15, 2011 at 5:27 PM  

aah insyaAllah nak pegi haji.hopefully dipermudahkan la.kat sana punya tempat tinggal tau tau macam mana semua.memeng kena byk buat survey.

wahhh best nye...soro2 jyan.lagi sebulan setengah.insyaAllah.

jgn lupa niat kena betul tau.sbnye kalau gi sana memnag akan jadi macam apa yg kite niat tu...

ganbatte farahhana...oohhh i miss u la :))

By Anonymous rosa, at December 16, 2011 at 10:20 AM  

Post a Comment