sitting, waiting and wishing

Monday, December 5, 2011

kaki lenguh!

esok doctor's appointment at 5.30pm. tp sbb dah ter-apply cuti dari pagi, biar jekla. leceh gi opis separuh2..alang2 cuti jekla full day ( walaupun dah cuti 4 hari last week huhu..)
guess what, ari ni masuk opis xde pulak boss sebok follow up. last beria mcm dah leh tunggu dah keja tu..hmphh..

hari ni gi keja..urmmm jalan tu ok je ekceli, cuma rase awkward, dan slow :(
pastu nye..ermmm biler dah satu hari melayan kaki dgn lebih pressure pada kaki yg sihat (=kiri), by the time petang nak balik tu kaki kiri dah rase lenguh. even time naik tangga balik dr surau pon dah start lenguh2 huhu..sian kaki ni ~

ermmm...first time ye, first time nak jumpe doctor di hospital ye utk 'physical ilness' huhu..sejak dilahirkan agaknye. ok melampau, sejak yg aku ingat lah kiranya. maybe kecik2 dulu ade penah dibawa ke spital tp aku x yg ingat hehe..dulu kena chicken pox kat nihon pon takat gi klinik jek..
seb baek esok doctor pempuan..kurang sket nervous. eh nak panggil doctor ke 'kak' eh? dia dok bahasakan diri dia 'kak'..lol~

nak pakai baju ape eh esok? bj kurung? dress? palazo pants?
yg penting jeans xleh la..susah plak doctor nak check lutut nanti..

10:30 PM

0 friends sharing their thots

0 Comments:

Post a Comment