sitting, waiting and wishing

Monday, December 19, 2011

3 weeks later..

hmm..wiken ari tu rase cam positif. leh jln2 klcc lg. lg byk jalan lg rase ok. pastu smlm test2 turun tangga mcm biase kat umah mcm dah ok. rase cam lega gilerr..dan hr ni gak first time cuba solat cam biase. tp by petang td rase cam revert balik to x selesa..tatau la perasaan aku ke but bengkak yg patut dah makin surut tu mcm naik balik. turun tangga dah sakit balik. doc kata patut lam 2 weeks bengkak shud turun. ni still bulat kepala lutut nye. hmm..follow up in another 2weeks..rase cam lama nye lg nak jumpe doktor. tu kalu baik, kalu ade pape yg xtau skrg? aa...risau aah. br nak senang hati sket..sekali cam sakit blk plak. caner..sbb aku dok urut2 ke? tp dok usap2 je pon..bukan tekan kuat sgt :( time solat pon duduk atara dua sujud tu belum buat betul lg, x bg pressure kuat sgt time duduk tu..hmmm..hmmm.. :(

7:47 PM

0 friends sharing their thots

0 Comments:

Post a Comment