sitting, waiting and wishing

Tuesday, November 8, 2011

jalan2 bawak hati..

..smwhere next month rase nak lari bawak diri sendiri smwhere. kasil clear kepala dan jiwa. am thinking pangkor@marina resort..or cameron highlands. tp berat kepada cameron ekceli..rase2 selamat x kalu nak sampai ke sana? sesorg is one thing, kereta tu konfiden slmt sampai atas pon ermm can x berape konfiden. takut smput jek. dah bertahun gakla teringin ni..last pegi dulu time darjah 5 kot. rombongan sekolah. kalau pangkor tu iA berani jek kot tp cam cliche sgt. ke nak gi tpt yg leh naik bas je? erm tioman pon leh sampai naik bas kot..open lg ke tioman skang?

11:48 PM

3 friends sharing their thots

3 Comments:

jomla bwk hati ke semporna nak? bulan 1 next year..boleh buat networking kenal ngan org 2 baru & release tension..kalo ada geng photography, sure best pi..

-azian-

By Anonymous Anonymous, at November 10, 2011 at 11:52 PM  

erm..nak tu nak. Tp concern kat bajet for flight ticket ngan cuti. Aku nye cuti dah x byk setelah set aside 10days utk bulan 2 nye planning. Bajet pon sama gak, dah set aside utk tu.
Bln 1 ade raya cina nye cuti..tp time tu mesti tiket mahei plak kan..

Skrg ni sgt terasa nak kibun tenkang..

By Blogger fhana, at November 11, 2011 at 3:59 PM  

diorang wat trip ke semporna on 26-29 Jan. Masa chinese new year so kompem tgh cuti masa tu..RM1280 including tiket masuk 7 pulau, hotel & makan. Kira OK la kan? Tiket flight dlm RM600++. Hmn kire mahal jugak tp aku rasa experience tu yg mahal. sbb depa nk bwk pi jumpa kaum bajau laut tu (tmpt penggambaran movie Duyung). aku tgh cari geng nk pi sekali & of course cari duit huhu..inform aku kalo ko tetibe berubah fikiran ek..kot2 la bonus dpt byk ke thn ni hehe

By Blogger Atsueyan, at November 16, 2011 at 12:16 AM  

Post a Comment