sitting, waiting and wishing

Tuesday, November 29, 2011

EKSIDEN LAM RUMAH!!!!

ermmm...kali ni it really happens. where aku betul2 need someone to be around. dugaan mmg dtg tanpa diduga..tulah byk sgt mengeluh ari ni pasal tikus, tup tup dtg ujian lain yg lebih serius. mlm td lps siapkan cupcake order  - yg agak byk, 70pcs r.v cupcakes utk akak kerani kat opis, tgh ngemas2 tu, tetiba terasa cam ade sthg kat kaki pastu dlm tekejut tu terus jatuh dgn keadaan yg agak kelam kabutnya...waktu jatuh tu kaki kanan mcm berpusing, bleh rase sthg yg twisted kat dlm tu..panik kejap, terbaring jap few minutes, pastu cuba bengkokkan kaki, ok bleh bengkok. tp pastu biler cuba  luruskan balik MasyaAllah...sakitnya.kompem sthg wrong ngan lutut. x penah rase sakit camni biler jatuh.cuba gak bangun pastu ngesot2 dgn kerusi, kemas brg sket2. then tetiba rase cam nak pitam. seram sejuk, berpeluh peluh, dan naik lenguh dan kebas ke tgn..sudah..biar betul, ni kalau pitam ke pengsan sesorg naya. aku lawan, minum air yg kebetulan ade atas meja...pejam celik pejam celik, br mcm ok. layan panik jap, tatau nak bwat ape. xde la plak kawan dkt2.pastu plak dah tgh mlm. seganla nak call sape2. ade la terfikir seorg dua tp segan plak org malam dgn anak bini@laki ni..ermmm kalau ngan yg bujang pon lglah segan. condition kaki: duduk somehow lg sakit dr berdiri ekceli, tp of cos paling sakit biler cuba jejak kaki kanan. almost bleh nangis la kalau pakse...smpt gak setelkan sidai bAju, pastu heret diri naik atas slowly. tp pastu X berjaya nak baring ats katil, sakit sgt bila nak angkat kaki tu..so last2 tido je dgn sebelah kaki tgantung....Pagi2 dah tbgn, x bp nyenyak tido pon. so pg ni dah mesej boss: kena gi klinik Ni, miNtak2 Xyah ke hosp. X suka jumpa doktor satu, pastu cam leceh jek nak uruskan benda nak kuar masuk spital tu, sp bleh tlg buatkan..huhu..ekceli ni nak jln keluar then drive then jln lg sampai klinik pon x bp konfiden bleh ke X ni..boleh menangis kalu dipaksa kot..hmmm..

1:29 AM

1 friends sharing their thots

1 Comments:

Huhuhu..mcm2 jadi when u are alone!
*hugs*
its easier to say, but please take care.n get well soon!

By Anonymous Dotida, at November 29, 2011 at 10:35 PM  

Post a Comment