sitting, waiting and wishing

Monday, November 28, 2011

......

...i made excuses for myself to delay going home after work. gi rwg beli brg kek, gi mkn dinner sesorg kat kedai, then tpakse gak balik rumah mengadap realiti. dan akhirnya setelah stgh jam ulang alik dapur dan ruang tamu pegang penyodok di tgn kiri dan batang mop sebelah kanan, sambil loya2 dan terlahak-lahak..akhirnya berjaya gak get rid of them. one was actually still alive, tu yg lg susah nak handle. serius dah berair-air mata by the time agkut the plastik sampah buang ke tong sampah dpn rumah tu. lps tu bersungguh plak tutup gap bwh pintu tu dgn batu-bata and jaring dawai, xde plyer, pakai tgn jek  bengkokkan jaring dawai tu sampai sakit2 jari, seb baek x sampai luka. kena plak gi inject kancing gigi kang. might come as a joke to some, but this is not just abt the rats, but its more of a symbol of what i fear the most...being hopeless. tensen giler.tolong la tikus2 sekelian...gi la kacau umah org lain, jgn kacau umah ni dah...

9:02 PM

0 friends sharing their thots

0 Comments:

Post a Comment