sitting, waiting and wishing

Friday, October 7, 2011

tahajjud cinta - 2nd last episode.

eh..this week episode 12, dah second las rupanye. bagus, sbb dah x tahan nak tgk citer ni. geram sgt huhu..drama jek kan tp still. episod 12 makin dramatik. seri dah mula rebel ngan ustaz, mau taknye laki kuku besi satu hari sampai 3-4kali mau,mmg wajar disoal, agama atau budaya kah tu? sampai org tu dah senak sampai ke ulu hati, arkk..Nauzubillah la kalau ade lelaki mcm ni in real life. nampak gaya sumer dah mula nak collaborate to save seri termasuk kakak amani si isteri sulung, tp mesti watak utamanye nanti si citra dan solah la kot..cuma as usual citer melayu mestila kurang logiknya bile seri kAntoi ngan lelaki tu sampai kena pukul plak..aa persediaan utk next week nye episod last la ni: mesti lebih dramatik lg. ape sudahnye? seri selamat ke mati? shauki kantoi, tunduk pd godaan suraya si gedik? bapak seri insaf? citra N solah smpt selamatkan seri atau menyesal lg? tunggu lerr lg seminggu nampaknye ~

11:45 PM

0 friends sharing their thots

0 Comments:

Post a Comment