sitting, waiting and wishing

Tuesday, October 11, 2011

sarapan pagi mekdi!


biler perut lapar, mulalah terasa nak mkn mcm2. and selalunya at the most inconvenient time. smlm nye kes..dlm perut groh2 tu, dah pkl 10~11pm gitu terase nak mkn mekdi bfast! kalau takat teringin mekdi, kompem keluar drive gi drivetru mekdi rawang kot..tp bfast meal pkl 4am kot br ade! ermm..so dgn ngada2nye, whatsapp la pakcik tu " tingin mekdi bfast la.." ehem..guess ape jwbnye? " aik ngidam ke kakakaka~" " eh pesanla kat 'p' singgah drivetru..ape 'p' cuti ke esok?" at at 5am gitu.hmmphhh..org ckp kat dia, soh ckp kat org lain lak. malas nak reply dah pastu..x faham betul. fine lah, so nanti pagi ingat nak kuar awal pas subuh, gi drivetru rawang, senang citer :(( ..skali lps mandi, subuh tu tgk ade mesej tanye mau bfast meal ape? hahaha. faham rupanya. ermmm..tho mcm antiklimaks sket sbb dia siap ckp " ni xyahla return the favor yek. sbb dah lalu alang2 singgah lerr " tsk. anti klimaks sungguh.  x kisahla, yg penting kenyang perut, KEMBANG hati pagi ini dgn mcmuffin, hash brown and milo panas. *pandai pulak beli milo instead of coffee*

9:27 AM

1 friends sharing their thots

1 Comments:

wowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww :)) *wink wink*

By Anonymous Anonymous, at October 11, 2011 at 11:12 AM  

Post a Comment