sitting, waiting and wishing

Friday, October 14, 2011

demam..

akhirnya..antibodi ku kalah jugak. ingakan kena tipu doktor utk mcm ari ni. rupanya, bila doc check temp, 38.6 deg c ye. pagi td bgn malas nak measure temp sendiri sbb mlm td measure cantik je 36.9. xkan thermometer br beli tu rosak kot? aku sendiri x ingat biler last skali demam. sejak start keja mmg paling2 pon batuk n selsema jek, tak penah membawa ke demam. rase mcm x penah demam kat nihon dulu, waktu final year ade kena chicken pox, tu pon dia keluar tanpa demam, sampai doktor pelik. kat um pon cam x penah demam..so kalau track balik maybe last skali demam zaman skolah2 dulu kot. so lebih 12 thn gakla bertahan..Alhamdulillah, nikmat sihat. Alhamdulillah jugak Allah bg sakit. sbb Allah sayang hamba2nya, peluang terampun dosa2 kecil. hmm..tulah, stress sgt layan perasaan sampai antibodi badan pon give up, kena plak mmg time x berapa sihat. cancel nak gi jumpe yam sbb doktor kata ubat2 tu mengantok..nak gi jenguk amal n baby alia pon xleh, not good for baby. so i guess mmg no coice but to layankan aje pesa doc to sleep n rest. ubat yg dimakan half a hour ago da mula terasa kesannya, mata dah berat. so good by world. i'm off to bed..hopefully wake up feeling better, physically and emotionally...

1:54 PM

0 friends sharing their thots

0 Comments:

Post a Comment