sitting, waiting and wishing

Thursday, September 29, 2011

mohon kemaafan dari kesabaran...

hari2 yg pass by rase terlalu pantas, bercampur baur rasa. kadang2 rasa mcm byk yg berubah, kadang2 rasa mcm statik tak bergerak ke mana-mana. dalam mencuba jadi lebih baik hari ini drpd smlm, mungkin masih ada kata2 atau tingkah laku yg mengusik rasa sesiapa..lebih2 lg dgn sikap oversensitive aku ni, walaupon ada baiknya sbb aku cpt terasa kesusahan org, dan senang jugak nak melepaskan dan memaafkan..tp at the same time buruknya bila sensitif tu memakan diri, sampai menyinggung hati org sekeliling esp. famili n friends yg byk support all this while..masih terlalu lemah dgn hasutan syaitan yg sentiasa membisikkan kata2 keraguan. hakikat yg berlalu setiap hari tanpa sedar atau tidak. bila tersedar, mmg maaf mudah dipinta walaupon hakikatnya perlu jugak terima yg kdg2 the damage is done..so sahabat2 semua, hari ni aku mintak ampun dan maaf atas segalanya. aku tau korang sumer murah hati dgn kemaafan, kalau ditakdirkan ada apa berlaku kat aku pon..tp izinkan ku memohon ikhlas dari hati, sementara umur masih di badan, dan kesedaran sedang menebal di dada. insyaAllah bila ade masa dan kesempatan, akan kuhulur bersama dgn salaman dan pelukan yg mungkin lebih bermakna dari kata2 ( because i am such a sucker for words like this..). mintak2 janganla simpan sebarang rasa di dalam hati kalau ada, my heart is open to hear them out, walau mungkin pahit tp masih lebih mudah utk terima dan cuba baiki diri..Terima kasih tidak terhingga atas segala kesabaran, semangat dan kasih sayang.

12:22 PM

0 friends sharing their thots

0 Comments:

Post a Comment