sitting, waiting and wishing

Sunday, September 11, 2011

bahagia sementara..

sambil menunggu dan makan course by course dinner@ a colleague's wedding reception..mr.z menunding pada pelakon ako mustafa yg tetiba melintas dpn meja.."yg tu xnak amek gambar? buka minat sgt ke dia tu?" tsk padahal adelah 4thn lps kot aku citer kat dia betapa saspen nye bila ade blkg je ako mustafa time bayo parking after tgk mubi midnite kat ou. sipi lg nak request autograf. haha.   cerita saje2 yg penah aku citer zaman kami selalu sembang dulu2. citer saje2 yg kebanyakan org akan masuk telinga kanan, kuar telinga kiri. mcm jugak cerita yg aku nye all time hobby is reading. dan citer aku x suka mkn carrot. dan how dia notice aku x share fork or spoon or cups with guys and offer me his icecream first sbb dia tau aku xkan mkn kalau dia dah mkn dulu..tsk..ye, simple stuff. tp itulah antara sbb kenapa susah utk aku membenci and menjauhkan diri. bila dlm sedar dgn bongkak aku akan janji utk 'let go' tp setiap kali dtg moment2 bahagia sementara mcm ni, perasaan tu sort of refresh balik, maybe 2 kali ganda lebih hebat...

1:12 AM

0 friends sharing their thots

0 Comments:

Post a Comment