sitting, waiting and wishing

Wednesday, July 13, 2011

sugar pangs!!




these few days dok craving for sweet stuff..paling pelik, tingin coke, rase mcm leh teguk abes sabotol kalau dpt my hand on it. ni pelik sbb normally i dont drink coke, gi mekdi pon selalunye replace ngan air lain. sbb minum coke selalu buat aku hiccup! tp mmg pon masa2 cani ade tendency nak tingin menda tu..guess its the sugar i'm craving for. nak jugak choc ice cream, durian..and cheesecake! but agak suda bosan with my own cheesecake..secret recipe pon ala2 x bp puas hati..then thanx to yummy mummy, smlm bertambah-tambah la tensen! balik umah awal giler kot..by 6.45pm dah siap mandi tu haha..how often does that happen? berazam ni xmo tido awal, so pas maghrib tu dah siap2 angkut laptop ape sumer turun bawah. dok leka wat keja sambil tgk tv sabil tingat2 gak cheesecake tu tp malas ya amat..saje wat2 leka. benda2 tingin ni selalu ngada2.lama2 dia ilang aaa..mcm coke, dah x rase nak mkn dah pon. tp gatai dok tgk afc, tetiba ade plak nigella wat choc brownies. waaaa....tetiba brownies pon nampak sedap.. so last2,wat keja sewel lg tgh2 mlm tu dah dkt kol 11, masuk dapur. takat bahan brownies, mmg sentiasa ade. so sbb tingin nak cheesecake dan brownies, ended up making a batch of cheesecake brownies- combo of choc brownies and cheesecake! first try and owh it turned out so super dense, moist and yummeh!!! i'm a happy woman, at least for today~

8:02 AM

0 friends sharing their thots

0 Comments:

Post a Comment