sitting, waiting and wishing

Tuesday, July 26, 2011

sleeping not so beauty..!

penyakit tido still maintain! malam tadi again slept for a good 10 hours! balik keja still terang...lepak2 tgk tv, pastu maghrib naik bilik sambil kira2 nak masak for dinner, since perut agak lapar, dan xde mood nak tapau or makan luar. ingat nak goreng spagetty bodo jek pon. tp lps maghrib tu baring2 jap pastu terus layan mata sampai pagi woo..sedar2 dah azan subuh. tsk2. sampai isya pon leh telajak...tsk. ari ni pon gi keja tumpang hsemate, esok br amek cuti nak gi kedai taya tukar brakepad, wat balancing skali. alasan je mau cuti, dok opis bosan xde keja haha. kalau rajin leh aa singgah jpn wat ic baru-ic lama cip nye dah rosak dan karat! pastu nak gi kedai photography kat j.ipoh beli barang2 lagha, dan maybe singgah lhdn jln duta jumpe adik, amek seluar2 keja yg tetinggal kat kg ari tuh. konon nak mintak mak kecikkan pinggang, skali tetinggal daa..weekend ni dah last b4 puasa ye. mcm dah lama x lepak starbucks sambil baca buku, main2 gambar dan minum dark mocha frapp yg oisii.. weekend ni leh la layan satu round b4 puasa. mcm free jek lgpon ~

2:59 PM

0 friends sharing their thots

0 Comments:

Post a Comment