sitting, waiting and wishing

Tuesday, July 26, 2011

mimpi, mainan tido?

hmm..not exactly the first time mimpi pasal ni. tp first time mimpi dgn sgt jelas dan mc pjg jek mimpi tu-ke maybe sbb tido pon lama heh. bgn pagi td dgn perasaan pelik. mimpi nikah! setting mimpi tu drpd suasana sibuk2 rumah tgh rewang, siap kalut2 baju tak siap..siap nampak jelas lagi baju kaler ape, rupa cane. sampai la ke sessi mekap2, ade photographer siap. then last scene sebelum terjaga, suasana upacara nikah. seolah aku duduk beberapa kaki di belakang si lelaki, tak dpt cam lak siapa dr blkg tu. leh nampak abah dan tok imam - abah serah pada tok imam utk nikahkan. kawan yg menemankan sebelah aku pon leh nampak jelas siapa, begitu jugak family and friends lain. penah gak dgr org kata, x bp baik maksud mimpi berkahwin ni.. Nauzubillah. atau mungkin sbb aku fikir sgt? tp rase mcm tido slm tanpa fikir ape2 pon..yg geram, dlm mimpi tu elok je pas nikah, time dia pusing nak menghadap aku kat blkg tu mcm ade org cuit bahu pastu aku pon terjaga..tsk x nampak laa wajahnye. bleh tak aku try tido balik nak sambung mimpi, tp of coslaa x jadik haha. x lama tu, dgr azan subuh :-) Sekian, mimpi mainan tidur saya.

3:09 PM

0 friends sharing their thots

0 Comments:

Post a Comment