sitting, waiting and wishing

Monday, May 30, 2011

girls weekend out!!!

had a great weekend with yummymummy, ayra chang n amalsoontobemummy @ thistle hotel pd! sunburn ari tu pon x abes lg, dah gi pd lg heh. ekceli tpt mmg x kodawari sgt, yg penting objective is nak lepakt2, sleepover with the girls. yg penting pool kena cun, dah ade private beach. thats how we ended up in thistle pd. a very nice 4-star hotel, baru refurbished. rates leh tahan gak aaa...tp berbaloi since we really enjoyed the room, the swimming pool and the beach. ayra no umi hatsutaiken daisaikou!!!! lg berani kat laut dr pool budak ni..how? heh.had a great time cuba utk float in the pool heh dgn dua org cikgu x bertauliah! berbaloi beli swimsuits (ogival lg you~!), if not surely kena dok tepi pool jaga towel jek. dah agak dah, hotel gini, mesti strict nye pool attire. seb baek berjaya angkut swimsuits tu kat parkson jek. asek delay je beli online( x bp konfiden ekceli..) last2 beli kat kedai je senang, leh try test. target seterusnye, mau cr cikgu swimming pro. nak belajar swimming seyes. baju dah ade so No excuse dah. tinggal belo goggle jek la. nantikan pd trip story in details with photos later ye. termasuk gAMbar kami seludup cooker masak kimuchi steamboat lam bilik. Saikouni umakatta~

12:11 AM

0 friends sharing their thots

0 Comments:

Post a Comment