sitting, waiting and wishing

Wednesday, May 18, 2011

friends?

uhh..penatla penat. ade manusia yg tak abes2 lagi nak entertain her own wild imagination just by what she sees and assume.rase mcm aku x wat ape2 pon, going tru hari2 cam biase..well suka hati aku la kalau aku nak senyap ke kurang cakap ke..well itu pon maybe mmg ade sbb la kan, sebelum ni da byk kali..we seem close, tp sedih bila dia of all ppl just wont drop it. x abes2 nak assume the worst. tho aku malas nak layan sgt, tp maybe bila da tau mcm tu, berkali-kali pulak tu, naturally maybe i'm distancing myself. malas nak baik sgt dah...tp well kat opis selain dgn the very few, mmg bukan byk mulut sgt pon..Fine laa kalau nak concern why aku nampak stress(padahal pms je kot!)..tp siap nak tanye org itu ini, pastu dok keep selling her stupid assumption tu...HISH. tatau nak deal caner dah...MALAS NAK PJG2KAN CITER,yet cam agak geram aa...last2 what i did was; i smsed her, saying i was fine and all but sambil tu selit gak in between pasal benda yg aku geram tu, but kononnye like aku tAtau sape org tu,like it wasnt her. so unless kulit tebal giler tak terasa gak; hopefully she'd drop it lah. i care abt our friendship enuff to not want to confront her, cos when i do - takut dia dah tak sanggup nak kawan dah kot~

12:48 AM

0 friends sharing their thots

0 Comments:

Post a Comment